Så här går det till

Bokning

Vill ni boka mig som fotograf, fyller ni i era uppgifter i formuläret här, alternativt skickar ett mail till sarasfoto@hotmail.com

 

Fotografering

Vid en barnfotografering är det bra om så få personer som möjligt följer med. Ju färre, desto lugnare. Är man på plats = delaktig i fotograferingen = man gör allt som behövs för att det ska vara roligt. Det är även bäst om fotograferingen sker den tiden på dagen då barnet är mest alert.

Studion ligger ca 600m från Skellefteå centrum och bara några få meter från fina naturområden, Nordanå och Bonnstan. Jag har fått chansen att dela lokalen tillsammans med två andra väldigt duktiga entreprenörer. En riktigt inspirerande miljö. I nuläget nyttjar jag endast fotostudion, samt tar emot kunder för konsultationer. Övrigt jobb sker hemifrån.

Själva fotostudion är utrustad med massvis utav leksaker och rekvisita till newbornfotograferingar och för äldre barn. Möjligheterna är oändliga!

 

KLÄDER
Är det bara en som ska fotograferas spelar det ingen större roll. Är det en grupp människor är det bäst om kläderna är så enhetliga som möjligt. Undvik helst stora tryck!

 

Urval, beställning och leverans

Ungefär 10-14 dagar efter fotograferingen får ni tillgång till urvalsbilderna via en länk (vid högsäsong dröjer det ytterligare, räkna med minst 2-4 veckor). Därefter har ni 10 arbetsdagar på er att göra er beställning. Är beställningen inte gjord efter 10 arbetsdagar riskerar ni att tappa er plats i beställningskön och leveranstiden blir längre. När beställningen är mottagen får ni en bekräftelse och sedan tar det 2-6 veckor innan er beställning är klar för leverans. Tiden kan dröja något under högsäsongen!

 

Villkor

– Mina bilder får INTE redigeras i efterhand. Redigeringen som är gjord, är min stil.

– Vid fotografering utomhus behåller jag mig rätten att med kort varsel avboka fotograferingen.

– Jag vill givetvis kunna visa upp de bilder jag tar på på min hemsida och sociala medier. Om ni inte vill att jag visar upp bilderna på er, får ni säga till och det respekteras. Vid varje fotografering skrivs även ett avtal!

– Det är upp till kunden själv att beräkna priset på beställda bilder med hjälp av bifogade prislistor.